Factiuni-News Reporters

In jos

Factiuni-News Reporters

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Mai 06, 2017 1:06 pm

1. Pentru scrierea gresita a unui nume de jucator se sanctioneaza cu o amenda in valoare de $400.000.
2. Pentru scrierea gresita a unui nume de masina se sanctioneaza cu o amenda in valoare de $300.000.
3. Pentru scrierea gresita a unui numar de telefon intr-un anunt se sanctioneaza o amenda in valoare de $500.000.
4. Pentru scrierea gresita intr-un anunt se sanctioneaza cu o amenda in valoare de $150.000 - $500.000 in functie de gravitate.
5. Pentru scrierea gresita intr-un interviu se sanctioneaza cu o amenda in valoare de $300.000.
6. Pentru omiterea unui semn de punctuatie se sanctioneaza cu o amenda in valoare de $200.000.
7. Pentru spam pe chat-ul factiunii se sanctioneaza in functie de gravitate, de la o amenda in valoare de $600.000 pana la Avertisment Verbal (AV) sau Faction Warn (FW).
8. Pentru Caps Lock pe chat-ul factiunii se sanctioneaza in functie de gravitate, de la o amenda in valoare de $500.000 pana la Avertisment Verbal (AV) sau Faction Warn (FW).
9. Pentru spam cu Caps Lock pe chat-ul factiunii se sanctioneaza in functie de gravitate, cu Avertisment Verbal (AV) pana la Faction Warn (FW).
10. Pentru deranjarea sedintei se primeste o amenda in valoare de $1.000.000 sau Faction Warn in functie de gravitate.
11. Pentru cine scie pe chat-ul [/f] sa i-se accepte o anumita intrebare (Ex: /f /aq 213!) este sanctionat cu o amenda in valoare de $350.000.
12. Pentru cine scrie pe chat-ul factiunii (/f) incorect din punct de vedere gramatical (fara litera mare si "." la final) este sanctionat cu o amenda in valoare de $300.000.
13. Pentru cine organizeaza sesiunea de anunturi gratuite la :45 fara sa fie tester sau responsabil este sanctionat cu o amenda in valoare de $500.000 la prima abatere si cu Avertisment Verbal (AV) la a doua abatere.
14. Pentru acceptarea unei intrebari proprii sau a unei intrebri puse de intervievat se va sanctiona cu Avertisment Verbal  (AV) sau Faction Warn (FW), in functie de gravitate.
15. Pentru acceptarea unei intrebari aiurea la un interviu se sanctioneaza cu Avertisemnt Verbal (AV) sau Faction Warn (FW) in functie de gravitate.
16. Pentru depasirea limitei de 3 randuri de la finalul interviului de catre intervievat, se sanctioneaza cu o amenda in valoare de 1.000.000$ sau Avertisment Verbal (AV) in functie de gravitate.
17. Dupa ce echipa de anunturi gratuite a fost desemnata de catre organizator, alti reporteri nu se mai pot alatura echipei. Daca organizatorul mai adauga alti participanti dupa ce a fost desemnata echipa, va fi sanctionat cu Avertisment Verbal (AV).
18. Dupa ce ati plasat un anunt lui X, aveti voie sa mai dati un anunt aceluiasi jucator dupa minim 4 minute, in caz contrar riscati sa fiti sanctionati cu Avertisment Verbal (AV) sau cu Faction Warn (FW), in functie de gravitate.
19. Membri care participa la sesiunea de anunturi gratuite si au /turn off in timpul ei vor fi sanctionati cu Faction Warn (FW), iar cei care blocheaza numarul unor jucatori aiurea in timpul ei vor primi Avertisment Verbal (AV) daca n-au dovezi (ex: spam pe /sms, limbaj vulgar pe /sms, mesaje care streseaza reporterul, de exemplu: daca nu-mi pui anuntul ai post).
20. Membrii care plaseaza anunturi informative in loc de anunturi role-play risca sa fie sanctionati cu Faction Warn (FW).
21. Pentru acceptarea a mai mult de 7 intrebari din public, reporterul risca sa fie sanctionat cu o (amenda, Avertisment Verbal (AV) sau Faction Warn (FW)) in functie de numarul de intrebari si de abaterile anterioare.
22. Este strict interzisa folosirea comenzii /fvrespawn de catre membrii cu rank 5. Cine foloseste aceasta comanda risca sa primeasca Faction Warn (FW). Folosirea in mod repetat poate duce la uninvite pentru abuz de functie, cu Faction Punish.
23. Alegerea participantilor la sesiunile de anunturi gratuite vor fi realizate in felul urmator: primii 4 jucatori care vor pune '.' pe /f, la cererea unui organizator, vor participa la sesiune. (organizatorii au dreptul sa se adauge si pe ei in sesiune, deci in acest caz ii vor alege pe primii 3 care au pus '.' pe /f). Cine se abate de la aceasta regula va primi o amenda in valoare de $5.000.000.
24. Primul numar de telefon din formula de start / continuare a sesiunii de anunturi gratuite este a celui care va plasa cu /news startul si continuarea. Cine se abate de la aceasta regula va primi Avertisment Verbal (AV) sau Faction Warn (FW), in functie de gravitate.
25. Reporterii care plaseaza un anunt de promovare unui jucator sub rank 3 risca sa fie sanctionat cu Avertisment Verbal (AV) sau Faction Warn (FW) sau chiar demitere, in functie de gravitate si de abateri. La fel vor fi sanctionat si reporterii care promoveaza un jucator care nu a obtinut respectivul rank in acea zi.
26. Pentru plasarea startului anunturilor gratuite la xx:49 / xx:51, plasarea continuarii anunturilor la xx:54 / xx:56 sau plasarea stopului anunturilor gratuite la xx:58, reporterul va fi sanctionat cu o amenda in valoare de $2.500.000. Diferentele mai mari sunt sanctionate cu Faction Warn (FW).
27. Pentru neacordarea /endlive la timp, unui jucator care isi bate joc de live, ofera niste raspunsuri foarte aiurea, reporterul risca sa fie sanctionat cu Avertisment Verbal (AV) sau Faction Warn (FW), in functie de gravitate. In cazuri extrem de grave, in care reporterul lasa invitatul sa-si bata joc de interviu, acesta risca sa fie demis pentru abuz. Daca intervievatul greseste chat-ul/scrie gresit total pe live 'mor ba', 't/cw ms', 'mersi de live' s.a.m.d, va primi /endlive direct de la reporter. Pentru neacordare endlive in aceasta situatie, reporterul risca sa primeasca o amenda in valoare de $2.500.000.
28. Cei care programeaza un interviu peste mai mult de 48 de ore risca sa fie sanctionati cu Faction Warn (FW).
29. Cine programeaza un interviu peste alt coleg, va primi o amenda in valoare de $10.000.000. In cazul multiplelor abateri, membrul risca sa fie sanctionat cu Avertisment Verbal (AV). Sanctiunea se acorda doar daca, cel peste care a fost programat interviul isi reclama colegul printr-un PM liderului.
30. Cei care plaseaza stopul anunturilor gratuite pana in 10 secunde dupa payday vor primi o amenda in valoare de 2.500.000$. Diferentele mai mari de 10 secunde vor fi sanctionate cu Faction Warn (FW).
31. Aveti voie sa plasati un anunt role-play/promovare la minim 2 minute dupa ce s-a incheiat interviul. In caz contrar riscati sa fiti sanctionati cu Faction Warn (FW). Diferentele de cateva secunde sunt sanctionate cu o amenda in valoare de 1.000.000$.
32. Cei care plaseaza anunturi in sesiunea de A.G. doar ca sa isi completeze raportul, adica doar un singur anunt sau start / continuare / stop in unele cazuri, vor fi sanctionati cu Avertisment Verbal (AV) sau Faction Warn (FW) in functie de gravitate si decizia liderului.
33. Testerii vor putea anunta pe news cand aplicatiile factiunii sunt deschise in panel (doar daca acestea sunt deschise). Cine va plasa un astfel de anunt si nu detine functia de tester, risca sa fie sanctionat cu o amenda in valoare de 2.000.000$.

Admin
Admin

Mesaje : 14
Data de înscriere : 06/05/2017

Vezi profilul utilizatorului http://celestich.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum